Süni csoport

szeretettel várunk: Andi és Zsófi óvónéni, Andrea dajka néni

Csoportunkat az óvónők által készített, természetes anyagokból álló dekorációk díszítik, amik egyben egy barátságos és nyugodtságot adó környezetet teremtenek.
 
Mi, azaz Zsófi, Andrea és Andi vidáman, barátságosan várjuk nap, mint nap a sünikéket. Bármi adódjon, megoldást keresünk és találunk rá.

Segítjük a baráti kapcsolatok kialakulását, célunk egy összetartó jó közösség kiépítése.
Fontos számunkra a sokrétű tapasztalatszerzés, amihez felhasználunk eszközöket, fejlesztő játékokat és a természetet. Kedvünkre kísérletezgetünk. Előtérbe helyezzük a gyermeki ötleteket. A testi – lelki egészséghez elengedhetetlennek tartjuk a mindennapos testmozgást, melyet játékosan beépítünk a mindennapi életünkbe. 

Nagy hangsúlyt fektetünk az iskolára való felkészítésre, a felzárkóztatásra. Megjelenik a mesék ábrázolása, azaz a meseillusztráció, ami elősegíti, majd az iskolába való szövegértést, az időérzék kialakításának elősegítése a hét napjai sünis, a hónap, illetve az évszak táblánkkal, amit rendszeresen használunk.

Mottónk: „Minél jobban ismerjük a gyermeket, annál jobban megértjük, minél jobban értjük, annál inkább szeretjük, s így annál hatékonyabban tudjuk majd nevelni” (Nagy László)

Csoportunk

Mindennapjaink