Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
BOZSIK PROGRAM
Grassroots fő üzenete a gyerekeknek, hogy érezzék jól magukat!
Bozsik program célja:   óvodáskorúak (5-6 éves korosztály) megismertetése, megszerettetése a labdarúgással, ennek révén pedig a Bozsik Intézményi Program kiszélesítése.
A program indulásakor az MLSZ különös figyelmet fordított arra, hogy a legkisebbeket, az óvodás korúakat is megszólítsa és bevonja a labdarúgásba, labdával történő játékokba.
Az MLSZ óvodás programjának célkitűzése a gyermekek sokoldalú mozgáskultúrájának , fejlesztése, a sportolás megszerettetése, a tehetségek felfedezése és egyesületekbe történő közvetítése.
Intézményünk is bekapcsolódott a programba , gyerekeknek heti 1 alkalommal labdajátékos tevékenységet szervezünk. Bajcsy épületben 3 fő óvodapedagógus végezte el az ”önkéntes grassroots szervező”tanfolyamot, mely alapokat adott a labdás játékok szervezéséhez. Kölcsey és Wosinsky épületben az MLSZ munkatársai látják el a labdás tevékenységek szervezését.
Az éves program során 4 fesztivál kerül megrendezésre, melyen a szülők is részt vehetnek, így láthatják az évsorán végzett tevékenységek eredményét. A legtehetségesebb gyermekek átkerülhetnek az egyesületi programokba.
A fesztiválok, tornák garantálják a jó élményeket a gyerekek év végén ajándékokat is kapnak (érmet, kupát, labdát..)  A Grassroots lényege, hogy a foci pozitív élmény legyen a gyerekeknek, a szülőknek, a játékosoknak, az edzőknek,  egyszóval mindenkinek, aki részt vesz benne !