Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
Sakkpalota
Tehetséggondozó műhely

Kedves Szülők, Kedves Honlaplátogatók!
Üdvözöllek Benneteket a Sakkpalotából. Boda Irén óvodapedagógus vagyok, mindennapjaimat a Mazsola csoportban töltöm. A tehetséggondozást a szívügyemnek tekintem, ezért indítottam el az idei nevelési évtől a Sakkpalota tehetséggondozó műhelyt.
Mint a tehetségműhely neve is mutatja, célom a gyermekek, értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődésének segítése, pozitív személyiségjegyeiknek megalapozása a különböző logikai játékok és a sakk, mint magaszszintű, elvont gondolkodást igénylő játék megismerésének segítségével.  Tematikánk alapja Polgár Judit nemzetközi sakkmesterünk Sakkpalota programja.
A foglalkozásokon az együtt gondolkodás, a  közös és egyéni probléma megoldás, az együttes játék örömének megéreztetésével, formálódik a gyermekek gondolkodási képessége, a logikai játékok iránti fogékonysága. Fontos számomra, hogy a gyermekek jussanak minél több olyan élményhez, ami megalapozhatja logikai- matematikai képességeik további fejlődését, illetve az támogatja iskolaértettségüket az értelmi fejlesztés, az elvont gondolkodás játékos fejlesztésén keresztül.
A jóhangulatú foglalkozásokról küldök néhány fotót számotokra, fogadjátok szeretettel!